[ HOME ] [ SZERVEZőK ] [ SZOLGÁLTATÁSUNK ]

[ JEGYÉRTÉKESÍTÉS ] [ ELÉRHETőSÉG ] [ PARTNEREK]

[ GY.I.K. ] [ GALÉRIA ]Általános információk

A programon való részvétel csak és kizárólag előre megváltott jegy ellenében történik. A részvételi díj: Br. 1.900 Ft, (ülő- és álló helyekre egyaránt!) mely tartalmazza a krampuszok társaságában történő utazást a feldíszített kisvonaton a Miskolc - Lillafüred - Miskolc útvonalon, valamint az egyórás mesejátékon való részvételt. A Mikuláscsomag átvételére feljogosító jegyet szintén elővételben kell megváltani a részvételi jegy mellé, melynek ára: Br. 750 Ft/db. A csomagokat a Mesejáték közben, a Mikulástól kapják meg a kicsik a jegy ellenében. 2 éves kor alatt a gyermekeknek ingyenes a programon való részvétel (a vonaton ölben utazva). A csomagot azonban a részükre is külön meg kell vásárolni igény szerint. 2 évesnél idősebb gyermekek részére sajnos nem áll módunkban kedvezményes árú jegyet biztosítani.

Minden jegy tartalmazza a vonat pontos indulásának időpontját, valamint a kocsi és az ülés számát. A jegyeket más időpontban és helyen nem lehet felhasználni! 

Minden vonat 4 db, egyenként 54 ülő- és 6 állóhelyes kocsival, továbbá 1 db 30 ülőhelyes és 1 db 14 ülőhelyes kocsival rendelkezik. A két kisebb kocsira állóhelyet nem áll módunkban adni!

Az út során zárt, fűtött kocsikban, számozott üléseken, helyjegy váltásával utazhatnak a vendégeink. Lillafüreden mintegy 70 percet töltünk a program során, ahol egy exkluzív szabadtéri interaktív mesejátékban vehetnek részt a kicsik és a nagyok. A programhoz Lillafüreden nem lehet csatlakozni, csak a Mikulásvonat utasai vehetnek részt a Mesejátékban.

A Mikulásvonat® Miskolc, Dorottya utca és Lillafüred között közlekedik és az út során, egyéb megállóhelyeken nem áll meg. A vonatokra közbenső állomásokon le- és felszállni a szoros menetrend miatt sajnos nincs lehetőség. Köszönjük a megértésüket!

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy technikai okokból a Mikulásvonat® ideje alatt a Dorottya utcán és Lillafüreden az állomásépületekben váróterem nem üzemel (nyilvános WC azonban igen). A Dorottya utcára a vonatok a meghirdetett indulási időpontok előtt leghamarabb 15 perccel állnak be. Forgalmi vagy technikai okok miatt előfordulhat, hogy a vonatok késve érkeznek vissza Lillafüredről, így az indulási időpont előtt csak 5-10 perccel előbb tudnak beállni az állomásra. Rendkívüli esetben előfordulhat a járatok késése is. Ez utóbbi esetben sem kell azonban rövidebb programra számítaniuk. Felhívjuk továbbá az autóval érkezők figyelmét, hogy a Dorottya utcán és a környező utcákban szabad parkolóhely találása a szokásosnál több időt is igénybe vehet. A parkolás a Dorottya úti végállomás környékén ingyenes, azonban kérjük fokozottan ügyeljenek a KRESZ vonatkozó szabályainak betartására! Köszönjük a megértésüket.

Figyelem! Kifizetett jegyet visszaváltani nem áll módunkban, csak másik időpontra tudjuk becserélni, amennyiben legkésőbb a vonat indulása előtt 3 nappal visszakerül hozzánk a lemondott jegy.


A program és műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Egyéni jegyértékesítés

A Mikulásvonat® on-line jegyértékesítési rendszerében lehetősége van 1-1 hely lefoglalására egyszerre 9 főig. Az előzetes foglalások csak 7 napig érvényesek, addig személyesen készpénzben vagy átutalással ki kell fizetni a jegyeket, ellenkező esetben kollégáink törölhetik a foglalást.

A voucherek érvényességi ideje a lejárati idő napján (vagy zárva tartás esetén a következő nyitvatartási napon) a Jegyiroda zárási időpontja.

Figyelem! Kérjük fokozottan ügyeljenek arra, hogy a foglalás során megadott adataik, különös tekintettel az e-mail címre, valódiak és pontosak legyenek.

Az adatlap kitöltését követően a megadott e-mail címre a rendszerünk visszaigazolást küld, illetve ezen keresztül értesítjük a foglalásával kapcsolatos egyéb tudnivalókról, határidőkről, törlésről.

Amennyiben az e-mailek kiküldését követően nem kapunk hibaüzenetet, a leveleket kézbesítettnek tekintjük. A foglalási határidő lejártát követő törlés esetén elmaradt figyelmeztetésre hivatkozva reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni.


Az egyéni jegyértékesítés (10 fő alatt) eléréséhez kattintson az alábbi linkre:

Egyéni jegyértékesítés

Jegyet vásárolni személyesen a kisvasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásán, november 3-tól hétfőtől péntekig 13:00 - 18:00, szombatonként 10:00 - 15:00 időpontokban lehet. November 27-től minden nap 9:00 – 17:00-ig tart nyitva a jegypénztár.


A reggel 9-órakor induló vonatokra érvényes jegyeket kizárólag az indulás napján, 8:30-9:00 között is át lehet venni a Jegyirodában.

9 fő felett csak több részletben lehet megtenni a foglalást, vagy pedig keressék kollégáinkat a lap alján található elérhetőségeken.


Csoportos jegyértékesítés

A 20 fő feletti óvodai, iskolai, intézményi és céges csoportok részére a részvételi díj Br. 1.900.- Ft (álló- és ülőhelyekre egyaránt!), míg a csomag ára további Br. 750 Ft/db. 2 éves kor alatt a gyermekeknek ingyenes a programon való részvétel (a vonaton ölben utazva). A csomagot azonban a részükre is külön meg kell vásárolni igény szerint. 2 évesnél idősebb gyermekek részére sajnos nem áll módunkban kedvezményes árú jegyet biztosítani.

Technikai okokból a december 5-ei és december 6-i és december 7-i napokra csoportok részére nem áll módunkban 2014. november 7. előtt foglalást rögzíteni. Köszönjük a megértésüket!

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük, foglalásukat október 15-ét követően mihamarabb juttassák el részünkre, hogy a csoportjuknak együtt biztosíthassuk az utazás lehetőségét. A foglalásokat a beérkezésük sorrendjében vesszük figyelembe. A jelentkezés a részvételi díj 15 napon belüli, előre történő befizetésével válik teljessé. A határidő leteltével nemfizetés esetén kollégáink (ettől eltérő egyesség hiányában) a nagy érdeklődésre való tekintettel törölhetik a határidőre nem rendezett foglalásokat.

Kizárólag az óvodai és iskolai csoportokat kísérő tanárok, nevelők, szülők stb. részére a csoportlétszám alapján hétköznapi vonatokra tiszteletjegyet biztosítunk az alábbiak szerint:

  • 27. és 28. utas (2 fő részére ülőhely)
  • 42. utas (1 fő részére ülőhely)
  • 55., 56. és 57. utasok (3 fő részére állóhely)
  • Efölötti létszám esetén minden további 13. fizető utas után +1 fő részére tiszteletjegy.

  • A tiszteletjegyek a vonaton való utazásra, illetve a programon való részvételre jogosítanak (Mikuláscsomag átvételére nem).

Csoportos jegyfoglalás esetén kérjük telefonon keressék kollégáinkat a következő
elérhetőségeken, akik készséggel állnak rendelkezésükre:

06-30/603-70-21

Kollégáink telefonon 2014. október 15-október 31. közötti időszakban munkanapokon 9:00-től 17:00-ig állnak rendelkezésre.

Jegyirodánk a Miskolc, Dorottya u. 1. szám alatt található (a Végállomás Bistorant - Bistro&Restaurant - melletti LÁEV forgalmi iroda), nyitva tartása:

November 3-tól November 26-ig:

Hétfő – Péntek: 13:00 – 18:00
Szombat: 10:00 – 15:00
Vasárnap: zárva

November 27-től December 17-ig:

Minden nap: 9:00 – 17:00


A rendkívül sok érdeklődő miatt kollégáinkat nem minden esetben lehet elsőre elérni, ezért megértésüket és türelmüket kérjük. Számos kérdésre a honlap egyes menüpontjaiban és a gyakori kérdésekre kattintva választ kaphat, kérjük kollégáinkat csak indokolt esetben hívja. Köszönjük.